A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Termékek Menü

Fizetés és szállítás

Szeretnénk, ha a termékekhez a számodra legkényelmesebb úton juthtanál hozzá, ezért a PIKI natural webáruházban kétféle szállítási lehetőség közül is válaszhatsz.

Futáros házhozszállítás egy általad megadott belföldi címre

Csomagjaink házhosszállításáról szerződött partnerünk, a TRANS-O-FLEX HUNGARY gondoskodik. Ők nem csak megbízhatóak, hanem gyorsak is, így  rendelésedet 1-2 munkanapon belül már a kezedben is tarthatod. Ajánljuk ezt a szállítási módot, ha a megadott címen munkaidőben (8:00 – 17:00) a futár talál valakit, aki át tudja venni a csomagot.  Megrendelésed leadása után  e-mailben tájékoztatunk, ha átadtuk a csomagod a futárszolgálatnak. Ezt követően a TRANS-O-FLEX e-mailben és sms-ben is értesít, ha megkezdte a kézbesítést, és megküldi számodra a kiszállító futár telefonszámát, így ha szükséges, vele közvetlenül is tudsz egyeztetni, amihez a csomagszámodat készítsd elő. Sikertelen kézbesítés esetén a futár egy értesítést hagy, és díjmentesen a következő munkanapon újból megpróbálja a kiszállítást. Ha a futáros házhozszállításos kézbesítést választod a rendelésed előre kifizetheted bankkártyával webáruházunkban vagy banki átutalással, de kérhetsz utánvételes kiszállítást is. Utóbbi esetben a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetned készpénzben a TRANS-O-FLEX futárnak. Utánvét esetén 200 Ft adminisztrációs díjat kell felszámolnuk. Ha előreutalást válaszottál fizetési módnak, akkor az utalásod beérkezése után postázzuk a csomagod, és garantáljuk az 1-2 napon belüli szállítást. 

A futáros kiszállítás díjszabása:

 

 

Személyes átvétel Pick Pack pontokon - JELENLEG SZÜNETEL 

Ha nem vagy benne biztos, hogy otthonodban/munkahelyeden tudsz tartózkodni a kiszállítás ideje alatt vagy csak szívesebben gazdálkodsz a saját időddel, válaszd a Pick Pack Pontra történő szállítási lehetőséget. Több mint 600 üzlet,  benzinkút (Relay, Inmedio, MOL, stb.) közül választhatod ki a számodra legkényelmesebben útba ejthetőt, ahol nyitvatartási időben bármikor átveheteted a csomagodat. Rendelésed leadását követően 2-4 munkanapon belül érkezik meg a küldeményed a Pick Pack árushelyre, amelyről sms-ben és e-mailben is tájékoztatunk. Ezt követően bármikor átveheted csomagod, az átvevő helyen a személyazonosságod igazolására alkalmas okmány bemutatásával, a kiszállítást követő 5 munkanapon belül. Ha a Pick Pack pontos átvételt választod a rendelésed előre kifizetheted bankkártyával webáruházunkban vagy banki átutalással. Utánvételes átvételt ezzel a szállítási móddal nem tudunk biztosítani. 

Pick Pack pontra történő szállítás díjszabása:

   

 

 

 

 

 

Pick Pack pontok nyitvatartása, egyéb információk:http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

 


További fizetési információk:

 • Bankkártyás online fizetés esetén a következő kártyákkal tudsz fizetni: Mastercard, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi)

Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányít a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kapsz. Bővebb információ itt.

 

 • Banki átutalás esetén a megrendelésed szállítási díjjal növelt végösszegét előre kérjük, hogy átutald az IMD group kft. bankszámlájára. 12011351-01585266-00100004 A tranzakcióhoz szükséges adatokat a megrendelésed feldolgozását követően a megadott e-mail címedre küldjük meg.

 

 • Utánvétel esetén a megrendelésed szállítási díjjal növelt végösszegét a csomagod kézhezvételekor a készpénzben tudod megfizetni a kézbesítést végző TRANS-O-FLEX futárnál.


Egyéb fontos kérdések:

Mikor érkezik meg a csomagod?

Ha bankkártyás vagy utánvétes fizetést választottál a csomagod postázását azonnal megkezdjük, azonban ha előreutalással fizetsz, akkor az utalásod beérkezése számít a rendelésed hivatalos leadásának, és csak ez után tudjuk postázni azt. Partnereinktől (TRANS-O-FLEX, Pick Pack Sprinter) minden esetben előzetesen e-mailben és sms-ben is pontos tájékoztatást kapsz a kiszállítás napjáról, de várhatóan az alábbi határidőkkel számolhatsz:

 • Ha a futáros kiszállítást kértél, akkor a küldemény 1- 2 munkanapon belül érkezik meg hozzád.
 • Ha Pick Pack pontos átvételt kértél, akkor a rendelést követő 3-4. munkanapon érkezik meg a csomagod az átvevő helyre. 

Mi történik, ha sérül a termék a kiszállítás során?

Minden terméket gondosan, szakszerűen csomagolunk számodra, de előfordulhat, hogy a szállítás során mégis megsérül. Ha a csomagoláson külsérelmi jelet látsz (pl. kiszakadt doboz), mindenképpen kérd, hogy a futár erről jegyzőkönyvet készítsen, és csak ezt követően vedd át a csomagot. Ha a csomag felbontását követően sérült terméket talász - akár kivülről ép csomag esetén - kérjük, azonnal jelezd közvetlen a PIKI natural webshopnál a 06-70-384-7256-os telefonszámunkon, és díjmentesen cseréljük a sérült terméket. A kártérítésünk érvényesítéséhez kérünk, őrízd meg a megrongálódott terméket és a csomagolást is. 


Miért van plusz költsége az utánvétes kiszállításnak?

Utánvét esetén a kiszállítást végző partnerünk nem csak a csomagot kezeli, hanem pénzügyi tranzakciós feladatokat is ellát, aminek többlet költéségét részünkre felszámolja. Azért, hogy a szállítási költségeket minimalizálni tudjuk számodra, ezt a költséget nem építettük be az általános szállítási díjunkba, csak utánvét esetén kell vele kalkulálni.

 

 

minden termék raktáron

 • Minden termék raktáron!
 •  
 • Házhozszállítás:
 • 1-3 munkanapon belül!
 •  
 •  
 • Kiszállítás féláron:
 • 10.000 Ft feletti rendelés esetén
 • Ingyenes kiszállítás:
 • 20.000 Ft feletti rendelés esetén
BLOG