Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Az elmúlt 10 évben rengeteg időt fordítottunk arra, hogy saját gyermekeink számára megtaláljuk a legjobb élelmiszereket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket, vagy akár természetes gyógymódokat. Sok-sok hazai és külföldi terméktájékoztatót, kutatást, szülői beszámolót elolvastunk, szakértők segítségét kértük, hogy az információ halmazból, marketing üzenetekből kihámozzuk a lényeget: mi az, ami valóban segít, de nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, nincs mellékhatása? 
Ezt követően már nyugodt szívvel adtuk gyermekeinknek a kiválasztott termékeket, és örömmel tapasztaltuk, hogy valóban segítenek: ha betegek, hamarabb meggyógyulnak, de ami még fontosabb, nagyon ritkán betegek. (Persze ehhez az egészséges életmód nagyobb mértékben hozzájárul.) Ennek köszönhetően egyre több ismerős anyuka kérte a „receptet”, és követte a példánkat, és végül tapasztalt hozzánk hasonlóan pozitív hatást. 
Ezért döntöttünk úgy, hogy útjára indítjuk a PIKI natural közösséget, hogy sok értékes információt oszthassunk meg a kisgyermekek egészséges fejlődéséről, táplálkozásról, életmódjáról. Azzal is szembesültünk, hogy egy „átlagos” szülő nehezen igazodik ki a hatalmas termékválasztékban, és sokszor a tájékoztatás is hiányos. Mit adjon immunerősítésre, mit lázas betegségre, antibiotikum szedése után...stb.? Hol szerezheti be az adott készítményt?
Így létre hoztuk a PIKI natural webshopot is, ahol amellett, hogy az általunk fellkutatott legjobb készítményeket tesszük elérhetővé, a használatukkal kapcsolatban is alapos tájékoztatással segítjük a szülőket, hogy egyéni helyzetükre a legjobb megoldást választhassák.  Csak olyan termékeket fogtok itt találni, amit mi a saját gyerekeinkkel is használunk, natúr vagy bio termékek és nem tartalmaznak káros anyagokat.

 

Munkatársaink:

Szilágyi Judit

ügyvezető

szilagyi.judit@pikinatural.hu 

Szögi Mónika

tanácsadó

szogi.monika@pikinatural.hu

Dujmó Krisztián

pénzügy

info@pikinatural.hu

 
 
 
Adataink:


IMD group kft.

2096 Üröm, Kormorán u. 24.

Tel.: +36-70-384-7256

E-mail: info@pikinatural.hu

Adószám: 14319002-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-120183

Statisztikai számjel: 14319002-4110-113-13

Bankszámlaszám: 10700598-47574203-51100005